Parket Renovatie

Is uw ooit zo mooi vloer toe aan een professionele parket renovatie? Wanneer u te maken heeft met een beschadigde of ernstig vervuilde parketvloer, vraagt u zich vast af wat hieraan gedaan kan worden. De mannen van houtenvloer-schuren.nl hebben altijd de juiste oplossing voor u klaarliggen, want met ons werk richten we ons op het totale herstel van houten vloeren. Er zijn meerdere manieren om uw parketvloer mooi schoon en vooral ook vrij van beschadigingen te krijgen. Zo kunt u kiezen voor een algehele reinigingsbeurt of voor parket schuren in uw woning. De uiteindelijke keuze tussen reinigen of schuren hangt sterk af van de huidige staat van het hout.

Het voordeel van een lokale parket renovatie specialist

Houtenvloer-schuren.nl biedt u een prachtige parket renovatie voor een prijs die altijd gunstig is. Zo kunt u al op de korte termijn geld besparen door te kiezen voor een professionele renovatie van uw houten vloer. Doordat we een lokaal bedrijf zijn, kunnen we altijd snel voor u aan het werk gaan. Bovendien zijn onze machines en middelen altijd binnen handbereik. Voor een inventarisatie van het benodigde werk komen we graag even bij u aan. Deze vloerinspectie door onze ervaren parket specialisten is voor u altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wat kunt u verwachten van een professionele parket renovatie

Bij het renoveren van uw houten vloer gebruiken we onze beproefde methode genaamd stofvrij parket schuren. Dit betekent dat we zowel een stofzuigmachine als de welbekende schuurmachine inzetten voor het herstellen van uw vloer. Het stof en de kleine houtstukjes die bij het schuren vrijkomen, worden direct opgenomen door het stofzuigsysteem. U ondervindt dus geen hinder van deze viezigheid en komt fijn thuis in een heerlijk frisse woning. Na de schuurbeurt gaan we door met de afwerking. Door hardwax, olie of parketlak toe te voegen, ontstaat er een uitstekende barrière op het hout tegen vervuiling, slijtage en beschadigingen.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Tast het parket schuren mijn vloer aan?

Het laten schuren van uw houten vloer tast hem in zijn geheel niet aan. Integendeel: door uw parketvloer zorgvuldig te schuren, worden alle aanwezige schadegedeeltes en vlekken grondig verwijderd. Hoe eerder u er bij bent, hoe beter het is. We hoeven dan namelijk slechts een heel dunne toplaag van uw parket af te schuren, waardoor uw vloer heel mooi intact blijft. Tevens is een parket renovatie door middel van schuren een perfecte manier om zijn levensduur te verlengen.

Laat ons u parket renovatie vakkundig verzorgen!

Een helder advies op maat is het ideale begin van een parket renovatie. Vraag ons dan ook beslist om een vloerinspectie bij u thuis, zodat we de stand van zaken kunnen bepalen. Op grond hiervan stellen we een persoonlijk advies samen omtrent het vloerherstel en zenden we u een offerte toe. Na uw akkoord gaan we snel aan het werk met de algehele parket renovatie. Op deze manier kunt u op korte termijn al weer genieten van een houten vloer die er compleet als nieuw uitziet.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button