Houten Vloer Schuren Eindhoven

Er is geen mooiere manier dan Houten vloer schuren Eindhoven als u uw vloer weer volledig in ere wilt herstellen. Ons team van regionale parket herstellers zijn ook voor deze klus de perfecte keuze. Als gecertificeerd specialist gaan we vanuit puur vakmanschap aan het werk om uw parket grondig te reinigen en vrij te maken van schade. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het schuren en afwerken van uw houten vloer. Wilt u liever eerst wat advies? Neem dan even contact op voor een vrijblijvende vloerinspectie en adviesgesprek op uw locatie.

Houten vloer schuren in Eindhoven?

Vanuit onze jarenlange ervaring in de branche, kunnen we u altijd een passend advies geven over het herstellen van uw houten vloer. Er zijn tal van mogelijkheden om het houten vloer schuren en afwerken uit te voeren, dus laat u beslist niet afschepen met de eerste de beste optie! Pas wanneer u 100% tevreden bent met uw houten vloer schuren Eindhoven, zijn wij dat ook. Laat ons daarom vooral uw wensen en voorkeuren weten, zodat u echt de houten vloer krijgt die u verdient! We kunnen uw vloer onder meer behandelen met olie, hardwax of lak.

Houten vloer schuren en oliën

Een absoluut fraaie manier om uw parketvloer als nieuw te maken, is door de toevoeging van olie. We gebruiken bij Houten Vloer Schuren Eindhoven altijd oliesoorten van de hoogste kwaliteit, zodat uw houten vloer langdurig goed beschermd wordt tegen vervuiling, beschadiging en slijtage. Onze olie is in allerlei mooie kleuren beschikbaar en geeft uw parketvloer een naturelle en relatief matte uitstraling. Wilt u de kosten achterhalen van het houten vloer schuren en oliën bij u thuis in Eindhoven en omstreken? Vul dan snel even het offerteformulier in!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Houten vloer schuren en lakken

Natuurlijk is het ook mogelijk om te opteren voor Houten vloer schuren en lakken. In dat geval mag u kiezen uit een zeer breed assortiment aan matte en glanzende laksoorten in ongekend veel kleuren. Dankzij het lakken van de vloer in meerdere fases, is het parket opnieuw beschermd. Vuil kan zich voortaan nauwelijks meer vastzetten in het hout en vocht krijgt geen kans om het parket binnen te dringen. Op deze manier kan uw parketvloer de tand des tijds nog beter doorstaan en is hij klaar om weer vele decennia voor woonplezier te zorgen.

30 jaar ervaring als gecertificeerd parketteur

Gaat u ook voor goud bij uw houten vloer schuren in Eindhoven? Schakel dan uw lokale specialisten van Houtenvloer-schuren.nl in! Naast onze verschillende certificeringen en ons keurmerk, staan we ook met onze jarenlange ervaring garant voor het allermooiste parket herstel. Al 30 jaar zijn we zeer bedreven met houten vloer schuren Eindhoven en omgeving. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om uw vloer weer helemaal op volle kracht te krijgen en kunnen we hem weer net zo schitterend maken als op de eerste dag.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button