Houten Vloer Schuren en Waxen

Wanneer u kiest voor houten vloer schuren en waxen dan bent u verzekerd van extra bescherming. Als uw houten parketvloer beschadigd en vervuild is, kunt u twee dingen doen: de complete vloer vervangen of heel eenvoudig kiezen voor een parketrenovatie door de experts uit Noord-Brabant! Uw houten vloer laten renoveren is in vrijwel alle situaties mogelijk, ongeacht de huidige staat van het parket. De behandeling begint met de houten vloer schuren. Laagje voor laagje wordt het parket opgeschuurd, zodat oppervlakkige en diepere schadeplekken geheel verwijderd worden. Door na het schuren hardwax aan te brengen, wordt het parket voortaan beter beschermd en zal het minder snel opnieuw vervuilen of beschadigen. Er zijn diverse soorten hardwax verkrijbaar, wij adviseren u graag over de beste behandeling voor uw specifieke vloer.

Waarom kiezen voor Houten Vloer Schuren en Waxen

Het schuren en waxen van uw houten vloer is een hoogwaardig alternatief voor de complete vloer vervangen. Uw parket wordt door de behandeling minstens zo mooi als een geheel nieuwe houten vloer, maar dan zonder de bijbehorende torenhoge kosten! Een vloerrenovatie in Noord-Brabant is dus ook voor uw portemonnee een veel betere keuze, omdat u de hoogste kwaliteit krijgt voor de mooiste prijs. Vraag snel een offerte bij ons aan en zie hoeveel geld u op uw vloerrenovatie in Noord-Brabant kunt besparen. Laat uw houten vloer schuren door uw lokale specialist!

De voordelen van Houten Vloer Schuren en Waxen

Door te opteren voor uw houten vloer schuren en waxen door onze parketteurs, kunt u vele jaren langer genieten van uw huidige vloer. Dit betekent overigens niet dat u opnieuw voor de huidige kleur hoeft te kiezen, want we kunnen uw parket ook naar een hele andere stijl transformeren. Of u nu kiest voor een parket renovatie in de huidige kleurstelling of voor een make-over van uw houten vloer, uw parket knapt altijd zienderogen op van een behandeling door onze ervaren parket specialisten!

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Onderhoudstips bij Houten Vloer Schuren en waxen

Na afronding van de houten vloer schuren en waxen in uw woning in Noord-Brabant ziet uw parket er weer fantastisch uit. U kunt dit resultaat het beste behouden door te zorgen voor goed, regelmatig vloeronderhoud. Zo is het raadzaam om meerdere malen per week een bezem of stofzuiger over de vloer te halen. Hiermee verwijdert u zand, stof en andere viezigheden die uw parket zouden kunnen beschadigen. Af en toe zult u de vloer grondiger moeten reinigen. Bij een goede poetsbeurt kunt u niet zonder een speciaal reinigingsmiddel voor houten vloeren met wax en een geconcentreerde vloerreiniger op basis van alcohol.

30 Jaar ervaring in parket renovatie

Gaat u voor de hoogste kwaliteit en een prachtig en lang houdend resultaat bij de renovatie van uw parketvloer? Kies dan altijd voor vloerherstel door de specialist uit Noord-Brabant! Onze medewerkers hebben meer dan 30 jaar ervaring met het renoveren van licht beschadigde tot ernstig toegetakelde houten vloeren. Er is geen parketvloer die we niet aankunnen! Wilt u meer weten over onze werkwijze, een bezichtigingsaanvraag doen of gewoon maar direct een afspraak inplannen voor uw houten vloer schuren en waxen? U kunt ons altijd bereiken per mail of telefoon.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button