Houten vloer schuren en lakken

Is uw houten parketvloer ernstig vervuild of zit hij onder de krassen en kringen? Dan is het tijd om onmiddellijk in actie te komen en een specialist in te schakelen! De ervaren parket experts uit Brabant zijn de ideale mannen voor deze klus. We verzorgen voor u de complete behandeling van houten vloer schuren en lakken. U hoeft zelf dus niets te doen en bent er zeker van dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Bel of mail ons gelijk even voor het maken van een afspraak bij u thuis!

Waarom kiezen voor Houten Vloer Schuren en lakken

Een complete vloerbehandeling door een ervaren parketteur maakt het mogelijk om een verouderde en beschadigde houten vloer te laten stralen als op de eerste dag. U gelooft uw ogen haast niet wanneer de behandeling voltooid is, want het resultaat is werkelijk verbluffend. Als u niet beter zou weten, zou u denken dat we er een compleet nieuwe houten vloer in hebben gelegd. Het tegendeel is echter waar, want tegen een veel geringer tarief maken we simpelweg uw bestaande parketvloer weer geheel als nieuw. Kostenbesparend, effectief en ongelooflijk mooi, dat zijn de kernwoorden van ons parketherstel. Laat uw houten vloer schuren door een specialist!

De Voordelen van Houten Vloer Schuren en lakken

Door te kiezen voor de houten vloer schuren en lakken in uw woning kunt u veel geld besparen en bent u ook nog eens milieubewust bezig. Er hoeven immers geen nieuwe houten vloerdelen vervaardigd te worden. Daarnaast is het mogelijk om voor een geheel nieuwe laksoort te kiezen, zodat uw huidige vloer als het ware een make-over krijgt. Verder zorgen we ervoor dat uw houten vloer ook in de toekomst beter beschermd is tegen zaken als vervuiling, verkleuringen en beschadigingen. Voor een vakkundige parket renovatie en een behandeling naar keuze bent u bij ons aan het juiste adres.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Tips voor het onderhouden van uw Houten Vloer na het schuren en lakken

Als het schuren en lakken van uw parket afgerond is, is het werk nog niet klaar. Uw houten vloer wordt namelijk het beste geconserveerd wanneer u hem continu blijft onderhouden. Het is dan ook verstandig om het parket dagelijks of meerdere keren in de week stofvrij te maken. Dit kan gewoon met een zachte borstel of de stofzuiger. Geregeld uw vloer even dweilen zorgt ervoor dat hij te allen tijde lekker fris blijft. Op deze manier blijft het resultaat van de houten vloer schuren en lakken zo lang mogelijk behouden.

30 Jaar ervaring in parket renovatie

Uw houten vloer schuren en lakken is een precisieklus waarbij een ruime ervaring onontbeerlijk is. Ga daarom altijd in zee met een doorgewinterde parket specialist, zoals onze mannen uit Brabant. Met niet minder dan 30 jaar ervaring in parket renovatie zijn wij de beste keuze voor het behandelen van uw houten vloer. Van doorleefd en verslagen maken wij uw parketvloer weer helemaal stralend en als nieuw. Wordt u blij van dit vooruitzicht? Wacht dan niet langer, maar schakel vandaag nog de Brabantse parket herstellers in! Bel direct voor een gratis vloerinspectie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button