Houten vloer schuren Breda

Houten vloer schuren Breda is al jaren de perfecte manier om afscheid te nemen van slijtageplekken, schade en hardnekkig vuil op uw houten vloer. Beschikt u over de nodige ervaring en een goed schuurapparaat, dan kunt u de klus natuurlijk zelf klaren. Bent u zelf niet zo handig of komt u gewoon tijd tekort voor uw houten vloer renovatie? Schakel dan de lokale parket specialist in voor het schuren van uw parketvloer. We brengen dan onze schuurmachine met bijbehorend afzuigsysteem mee, zodat we zonder opvliegend vuil uw parketvloer vliegensvlug en met het mooiste resultaat kunnen schuren. Ook voor een nieuwe beschermlaag wordt gezorgd. U heeft hierbij de keuze uit diverse middelen, zoals lak, olie en hardwax.

Houten vloer schuren in Breda?

Bij het laten renoveren van uw houten vloer in Breda is een goed advies natuurlijk geen overbodige luxe. Het geeft u veel inzicht in de diverse mogelijkheden, zodat u gemakkelijk de juiste behandelwijze voor uw vloer kunt selecteren. Voor het inplannen van het parket advies op maat in uw woning kunt u direct een afspraak maken. Doordat we in Breda en omgeving werken, zijn we altijd dichtbij en dus kunnen we snel langskomen voor het advies omtrent houten vloer schuren Breda.

Houten vloer schuren en oliën

Bij het houten vloer schuren Breda en afwerken kunnen we allerlei verschillende effecten op de vloer creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een natuurlijke parketolie met een matterend effect? Dit middel is in diverse fraaie tinten verkrijgbaar en dus is er altijd een kleurstelling die precies past bij uw vloer. Dankzij de behandeling: houten vloer schuren en oliën wordt uw houten vloer goed beschermd tegen slijten, vervuilen, beschadigen en kwaliteitsverlies als gevolg van vloerverwarming. Onze methode zorgt er dus voor dat uw vloer uitstekend behouden blijft voor de toekomst.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Houten vloer schuren en lakken

U kunt ook een offerte aanvragen voor de behandeling: Houten vloer schuren en lakken. We stellen het schuurapparaat exact af op de noden van uw vloer. Hoe minder we eraf hoeven te schuren, hoe beter het is voor uw parket. Bij een licht beschadigde en licht vervuilde vloer hoeft er slechts een flinterdunne laag te worden afgeschuurd, waardoor het parket sterker en duurzamer blijft. Hierna voegen we nieuwe parketlak toe aan het hout. Dit gebeurt in een paar zeer dunne laagjes, zodat de beste hechting kan worden gewaarborgd. Ook de keuze voor parketlak staat garant voor een ultieme bescherming van het hout tegen beschadigingen en vervuiling van buitenaf.

30 jaar ervaring als gecertificeerd parketteur

Ons overkoepelende bedrijf heet Houtenvloer-schuren.nl en met dit team hebben we al ruim 30 jaar ervaring als gecertificeerd parketteur in de gehele regio. We bedienen met onze parket renovaties uiteraard ook plaatsen zoals Breda. Kan uw vloer wel een opknapbeurt gebruiken? Contacteer dan snel de lokale specialist en dan zorgen wij voor het professioneel houten vloer schuren Breda.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button