Houten vloer schuren en oliën

Er is een heel eenvoudige manier om meer sfeer te brengen in werkelijk ieder type woonhuis: het leggen van een houten parketvloer. Na verloop van tijd zult u merken dat het vele en intensieve gebruik zijn sporen achterlaat op deze vloer. Voor een ware specialist is dit echter geen enkel probleem! Onze parket experts uit hartje Brabant gaan met plezier voor u aan het werk en toveren een versleten, beschadigde of verkleurde houten vloer weer helemaal om tot parket als nieuw! Een schitterende optie is bijvoorbeeld de houten vloer schuren en oliën. Hiermee wordt oneffenheden geheel verwijderd en wordt gezorgd voor een nieuwe, optimale bescherming.

Waarom kiezen voor Houten Vloer Schuren en oliën

De reden om te kiezen voor uw houten vloer schuren en oliën is heel eenvoudig: het is de ideale manier om uw vloer een nieuw leven te geven, zonder gedoe. Verder kunt u door een professionele parket renovatie in Brabant behoorlijk wat geld besparen. In plaats van een investering in een compleet nieuwe houten vloer, kunt u immers volstaan met een renovatiebeurt door de specialist. De houten vloer schuren en oliën kan worden uitgevoerd met verschillende oliesoorten, die ieder hun eigen charme meebrengen. Welk soort het wordt, dat bepaalt u natuurlijk helemaal zelf!

De Voordelen van het Schuren en oliën van uw houten vloer

Dankzij de behandeling van houten vloer schuren en oliën kunt u tegen een vrij gering tarief uw parketvloer geheel laten herstellen. Na de renovatie schittert hij als nooit tevoren en is het parket optimaal beschermd tegen nieuwe beschadiging en vervuiling. Bovendien neemt het schuren en oliën van uw parket slechts één tot twee dagen in beslag. Hierna kan de vloer er weer tientallen jaren tegenaan.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Tips Houten Vloer Schuren en oliën

Nadat uw houten vloer in zijn totaliteit is hersteld, dragen wij het onderhoudsstokje weer aan u over. We raden u aan om uw vloer dagelijks of tenminste meerdere keren per week van stof en ander vuil te ontdoen. Zo kunt u voorkomen dat de viezigheid zich in de kieren of het hout vastzet en schade toebrengt aan uw prachtige parketvloer. Van tijd tot tijd zal het ook nodig zijn om uw geoliede houten vloer wat grondiger te reinigen. Onze parketteurs vertellen u graag welke middelen hiervoor het meest geschikt zijn.

30 Jaar ervaring in parket renovatie

Uw lokale parket herstellers hebben meer dan 30 jaar ervaring in het vak en werken in de gehele provincie Noord-Brabant, zoals bijvoorbeeld in Tilburg, ‘s-Hertogenbosch en Roosendaal. Wilt u weten wat een behandeling van schuren en oliën gaat kosten voor uw vloeroppervlak? Dan kunt u natuurlijk op ieder gewenst moment een passende en op maat opgestelde offerte aanvragen! Geef ons door om hoeveel vierkante meter het gaat, wat het legpatroon is en met welke eventuele bijzonderheden we rekening moeten houden. Zo kunnen we ons plan helemaal op uw vloer aanpassen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button