Parket Reinigen: Wanneer uw vloer ernstig verontreinigd is

Houtenvloer-schuren.nl is een absolute specialist als het op een houten vloer schuren aankomt. Daarnaast zijn we ook nog eens een specialist in de professionele reiniging van parket. Dit doen we in de gehele regio, dus ook voor uw parket reinigen in Eindhoven, Breda, Tilburg en Den Bosch zit u bij ons helemaal goed. Een professionele reinigingsbeurt is de ideale manier om een sterk vervuilde houten vloer weer helemaal mooi en schoon te krijgen. Onze parketteurs gebruiken hiervoor de beste reinigingsmiddelen, waarbij we uiteraard altijd precies het juiste middel voor uw type parketvloer inzetten. Nadat uw volledige houten vloer gereinigd is, laten we hem natuurlijk niet zo open en bloot liggen. Zonder beschermende deklaag is hij immers veel te vatbaar voor nieuwe beschadigingen en vervuilingen. Daarom ronden we de reinigingsbeurt altijd af met een behandeling met lak, olie of hardwax.

Voordelen van Parket Reinigen

Een vakkundige reinigingsbeurt door parket specialisten zorgt ervoor dat werkelijk alle aanwezige vlekken, kringen, schadeplekken en ophopingen van stof worden verwijderd. Uw houten vloer wordt hierdoor volledig in zijn oorspronkelijke staat teruggebracht. Sterker nog, uw parket is voortaan niet meer te onderscheiden van een compleet nieuwe houten vloer! Daar komt nog eens bij dat professioneel parket reinigen niet invasief is en al in slechts één dag kan worden afgerond. Bovendien is het een zeer betaalbare manier om uw vloer weer volledig toonbaar te maken. Kiest u voor uw parket reinigen, dan gaat dit altijd gepaard met een behandeling met een beschermmiddel. U kunt kiezen uit vele kleuren en variaties, zodat u ook een geheel nieuwe, verfrissende look kunt aanbrengen op het hout.

parket reinigen
Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Is u vloer niet te reinigen? Kies dan voor Houten Vloer Schuren

Veel verontreinigde houten vloer knappen volledig op van een goede schoonmaakbeurt. Helaas is uw parket reinigen niet in alle situaties de beste oplossing. In sommige gevallen zal de parketteur u meedelen dat het beter is om uw houten vloer te laten schuren. Zeker wanneer de schade en vervuiling meer hardnekkig is parket schuren de enige manier om hem weer mooi en op topsterkte te krijgen. Ook het schuren en behandelen van uw parket kunt u door ons ervaren team laten uitvoeren. We bespreken de diverse mogelijkheden graag met u, zodat we samen het meest ideale pad kunnen uitkiezen. Of het nu via parket reinigen of houten vloer schuren gaat, wij geven uw vloer zijn oorspronkelijke glans weer helemaal terug.

Vrijblijvende vloerinspectie op locatie

Om een goed beeld te krijgen van de beste optie voor uw vloer, komen we graag even bij u langs. Bij ons bedrijf krijgt u altijd een geheel vrijblijvende vloerinspectie op locatie. Deze inspectie maakt in één keer duidelijk of u beter kunt kiezen voor parket schuren of juist voor parket reinigen. U kunt dit bezoek vandaag nog inplannen. Gebruik hiervoor het handige contactformulier of maak een afspraak per mail of telefoon.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button