Houten vloer schuren Tilburg

Houten vloer schuren Tilburg voor uw lokale parket renovatie. Het is al weer een tijd geleden dat uw houten vloer gelegd werd en helaas is hij niet meer zo mooi als toen. Gelukkig is de ideale oplossing nooit ver weg, want bij Houten Vloer Schuren Tilburg bezitten we alles wat nodig is om uw parketvloer geheel te herstellen. Snel, schoon en uitermate doeltreffend, zodat u die mooie houten vloer van toen weer helemaal terugkrijgt. Onze parketvloer renovatie bestaat uit een schuursessie en een nette afwerking. Hiermee worden oude problemen van het hout verwijderd en wordt hij nagenoeg resistent tegen nieuwe beschadigingen.

Parket schuren in Tilburg?

Voordat we daadwerkelijk met het schuren van uw houten vloer aanvangen, geven we u natuurlijk altijd een advies. Met een dergelijk advies krijgt u een goed inzicht in de staat van uw parketvloer en kunt u de ideale methode voor afwerking kiezen. U hoeft ons vervolgens alleen nog maar door te geven welk tijdstip en welke dag u het beste schikt en dan gaan we aan het werk met het schuren van uw houten vloer in Tilburg. We renoveren uw houten vloer van top tot teen en maken hem klaar voor een lange toekomst. Zo ontstaat er voor u en uw huisgenoten weer dat ultieme woonplezier.

Houten vloer schuren en oliën

Het schuren van uw houten vloer doen we altijd op dezelfde manier, namelijk in drie tot vier fases uw gehele houten vloer schuren. Dit maakt hem vrij van vlekken, slijtage, verkleuringen, vochtkringen en andere vormen van schade. Wilt u vervolgens een naturel en mat effect op uw houten vloer? Dan werken we hem af met parketolie van de beste kwaliteit. Dit kan in diverse leuke kleuren, zodat de vloer niet afsteekt tegenover uw meubilair. Dankzij de toevoeging van olie zal uw houten vloer voortaan nauwelijks meer vervuilen of beschadigen. Laat uw houten vloer schuren en oliën door uw lokale specialist werkzaam in Tilburg en beleef uw vloer weer als de eerste keer.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Houten vloer schuren en lakken

Tevens kunt u bij uw vloer renovatie kiezen voor houten vloer schuren en lakken. Naast een matte finish is er dan ook de mogelijkheid tot het creëren van een glanzende laag op uw parketvloer. Uiteraard kan ook dit in allerlei mooie kleuren. In onze kleurenwaaiers kunt u precies zien welke uitvoeringen we op voorraad hebben. Ook het lakken van uw geschuurde houten vloer maakt dat hij minder ontvankelijk wordt voor nieuwe verkleuringen, vochtschade of slijtage. Laat uw parket daarom niet in zijn huidige staat liggen, maar kies voor een algehele vloer renovatie.

30 jaar ervaring als gecertificeerd parketteur.

Uw regionale vloer specialisten van Houtenvloer-schuren.nl beschikken over 30 jaar ervaring als gecertificeerd parketteur. Bovendien is ons bedrijf gespecificeerd en zijn al onze medewerkers in het bezit van het vakdiploma allround parketteur. Bij ons is uw houten vloer dan ook in goede handen. Wilt u ook een parketvloer renovatie inplannen? Neem dan eenvoudig even contact op en laat ons uw wensen weten. We gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met uw houten vloer schuren in Tilburg!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button