Parket Onderhoud in provincie Noord-Brabant

Vraagt u zich af hoe u het beste kunt zorgen voor goed parket onderhoud in de provincie Noord-Brabant? Wij hebben het antwoord! Van een visgraat parketvloer tot een houten vloer met Hongaarse punt motief, we zorgen met onze professionele methodes voor het mooiste herstel van uw vloer. Natuurlijk is iedere houten vloer net weer even anders en dus gaan we voor een werkwijze die precies bij uw parket past. Onze enorme berg aan zowel kennis als ervaring komt hierbij natuurlijk uitstekend van pas!

Het belang van periodiek parket onderhoud

De hele dag door wordt de houten vloer in uw woning intensief gebruikt. Lopen en spelen op de vloer laten na verloop van tijd dan ook allerlei sporen achter op het parket. Daarnaast moeten ook de invloeden van zonlicht en vloeistoffen op de vloer niet onderschat worden. Als de ontstane probleemzones op uw parket niet op tijd worden aangepakt, kan de schade alsmaar groter worden. U loopt dan het risico dat u na enige tijd uw complete houten vloer moet vervangen. Kiest u echter op het juiste moment voor parket onderhoud door de lokale specialisten, dan kunt u rekenen op een algeheel herstel van uw houten vloer.

Vakkundig parket onderhoud voor jarenlang plezier van uw vloer

Dankzij professioneel onderhoud aan uw parket worden alle soorten schades en problemen zeer doeltreffend aangepakt. Een goede schuurbeurt in meerdere fases haalt zowel de slijtsporen als de grovere schade en vervuiling weg. Hiermee wordt uw vloer tegelijkertijd weer fraai geëgaliseerd. Hij is dan klaar voor een bescherming, waarvoor we naar wens lak, olie of hardwax gebruiken. Een dergelijk middel draagt bij aan een enorme verlenging van de levensduur, omdat het ervoor zorgt dat nieuwe vervuiling of schade nauwelijks kans krijgt.

Z

Gecertificeerd Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

Officieel Erkend Specialist

Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

schureschurenschureU hoeft uw parketvloer niet te vervangen

De vakkundige werkwijze van houtenvloer-schuren.nl zorgt ervoor dat het onderhoud aan uw parketvloer perfect en tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Het schuren en beschermen van uw houten vloer is zeer betaalbaar en is dan ook een veel beter alternatief voor uw parketvloer vervangen. Een houten kwaliteitsvloer kan diverse malen geschuurd worden, zodat er telkens weer een laag als nieuw tevoorschijn komt. Hoe kleiner de aanwezige schade, hoe beter het is. We hoeven dan namelijk nog minder van de toplaag te verwijderen en zo blijft er dikker en dus meer parket over voor de toekomst.

Parketvloer onderhoud laten uitvoeren door een lokale specialist

Houtenvloer-schuren.nl maakt voor uw parket onderhoud gebruik van schuurmachines die perfect afgesteld worden voor uw houten vloer. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we altijd direct de juiste slag te pakken bij het schuren en ook het afwerken. Zo ontstaat het allermooiste resultaat. Door middel van het onderhouden van uw houten vloer met onderhoudsolie wordt deze weer ontzettend mooi en klaar voor de toekomst. We horen graag van u wanneer we aan de slag mogen gaan met het onderhoud aan uw parketvloer in Noord-Brabant!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
[/db_pb_slider]
Call Now Button